Pasik és Pasik

Párkapcsolati blog pasikról, pasiktól, pasiknak

A testépítés fontosabb volt neki, mint a szex

2019. július 30. 16:44 - pasik0

Mindenkinek arra van ideje és kedve, amire akarja, hogy legyen – tartja a mondás. A mai világban, némi tapasztalattal a hátam mögött mondhatom talán, hogy kiváltképp a meleg világban, a külsőségeken azonban egészségtelen mértékű hangsúly fekszik, mintsem kellene. Misi története sem egyedi, hallottunk már hasonló sztorikat, amikor a párkapcsolati törekvés valójában nem is bírt akkora belső motivációval, mint azt elsőre gondoltuk.

27 éves, átlagos pasi vagyok. Az átlagos alatt azt értem, hogy van egy irodai munkám, normális albérletem, rendesen keresek, amiből félre tudok tenni, elmegyek évente legalább egyszer nyaralni, és az edzőteremet sem csak az Instagramról ismerem. Szerintem normálisan is nézek ki, nem vagyok kifejezetten szép, de adok magamra, az egészségemre és a táplálkozásomra is. Olyan heti átlagosan 2x járok le edzeni, némi kardio, meg súlyemelés ilyenkor a program. Szerencsére a génjeim elég jók ilyen téren, nem vagyok hízékony, és gyakorlatilag 25 fekvőtámasz után meglátszik rajtam a „munka”. Természetesen az edzőteremben így is az erősen átlagos (alatti) kategóriába tartozom. Fiúk és lányok között is van vegyesen olyan tipikus gyurma, akit mindannyian ismerünk: minden levegővételét lehet hallani, annyira szabályosan végzi a gyakorlatokat, szép felsőteste van, bár a háta kicsit ragyás a különféle tápkiegek mellékhatásától, és

2 percenként megnézi magát a tükörben, sóvárogva az állandó önigazolásért, miszerint napról napra közelebb került a tulajdonképpeni elérhetetlen céljához: hogy tetszen magának.

Pedig csak távolabb került, bár ő ezt valószínűleg sosem fogja megtudni. Nyilvánvalóan kompenzálnia kell valamit.

Megismertem egyszer az egyik buzifogón egy srácot. Írogattunk egymásnak, aztán küldött képeket magáról, amire egyből bejelzett a radarom: Misi, ne csináld, ez is csak egy testképzavaros, öntelt fasz. Szép teste volt, láthatóan sokat járt edzeni, borotvált, barna bőre volt. Egyre inkább hasonlított egy magazinból kipattant modellhez. Azért adtam neki még egy esélyt, és akkor úgy tűnt, hogy ebből még lehet valami, így elkezdtünk randizni. Én is szimpatikus lehettem neki, egyre többet találkoztunk, aztán úgy a 4. randin az ágyában kötöttünk ki, a terv szerint együtt aludtunk aznap. Szerintem ilyenkor normális, hogy ha van valami dolga egymással két embernek, akkor egy ilyen szituban a kémia némileg átrendezi a hormonháztartást, aminek kézzel fogható eredményei vannak.

Nos, ez esetben konkrétan az történt, hogy semmi nem történt, ugyanis nem állt fel neki.

Hirtelen nem is tudtam mire vélni, hogy ez mitől lehet, persze mire gondol az ember: biztos valami lelki oka lehet. Megcsalta az előző pasija, friss a szakítás, valami más trauma érte nemrégiben, „még nem áll készen”, vagy csak szimplán mégsem jövök be neki eléggé. Próbáltam nem tudomást venni az esetről, együtt aludtunk, aztán gondoltam, majd az idő elválasztja, miről is van szó – ha akarja, pedig úgyis elmondja.

Teltek a napok, a hetek, randiztunk újra és újra, aztán csak nem akart jönni az a bizonyos megerősítő második ágyjelenet, mindig keresett valami kibúvót. A sokadik alkalommal, amikor már nyilvánvalóvá tettem a szándékomat (talán már 4-5. hete randiztunk), és elértünk az ágyig, ugyanez történt. Megint semmi, mintha ott sem lettem volna, fél 6 lett ott lent. Ekkor már nem bírtam tovább, és rákérdeztem a nyilvánvaló problémára. Ekkor megfogta a kezem, a szemembe nézett, és azt mondta:

Most nagyon sok hangsúlyt fektetek a testépítésbe. Ez egy 2-3 évig tartó folyamat, aminek kb. a felénél vagyok épp, de sajnos a táplálékkiegészítők mellékhatása, hogy nulla a libidóm, nem kívánom a szex semmilyen formáját, és nem áll fel.

Engem kicsit sokkolt ez a magyarázat. Kérte, hogy mivel nagyon szimpatikus vagyok neki, és szeretné folytatni az ismerkedést, legyek türelemmel.

Tessék? Várjak még másfél évet, hogy szexelni tudjunk, mert te éppen a testeddel vagy elfoglalva?

Igen, konkrétan ez volt az elképzelése. Szerinte nekem kellene megértenem, hogy ez mennyire fontos most neki, és a mi szerelmünk kibontakozása pedig ráér, azt nyugodtan parkolópályára lehet tenni, addig esténként römizünk a szex helyett. Hát szerintem nem, nekem erre nincs másfél évem, ezért ezután a mondat után lezártam az ismerkedést.

Hogy mi a problémám? Aki így gondolkodik már egy kapcsolat elején, az sajnos a későbbiekben is hasonlóan fog priorizálni. Mindig lesz fontosabb. A nyilvánvaló testképzavarát elkezdte egy káros/kóros szenvedéllyel kompenzálni. Ez persze részemről rendben van, hiszen ki vagyok én, hogy meg- vagy elítéljek másokat, de akkor nem értem, miért borult le a lábam elé 2 hónappal később zokogva egy meleg szórakozóhelyen, hogy ő annyira megszeretett, és velem szeretne lenni… Mit is szeretnél akkor pontosan?

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pasikespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1614987384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

acycloren 2019.07.31. 08:50:27

Miért id baj, ha nem áll fel az egyik félnek? Heteróknál ha a férfinak nem áll fel, akkor az kínos, nem tudnak mit csinálni.

Ha a homóknál az egyiknek nem áll fel akkor ő a passzív partner. Ennyikeh!

A buzifogó kifejezésen elmosolyodtam.

Az apokalipszis lovasa 2019.07.31. 10:04:12

@acycloren: hah, látszik hogy nem vagyok otthon buzitémában, milyen kreatív :D Egy homó elmagyarázhatná ezt a heterók számára érthetetlen helyzetet.

CoolKoon 2019.07.31. 10:59:07

@acycloren: "Ha a homóknál az egyiknek nem áll fel akkor ő a passzív partner. Ennyikeh!" - Miért buziknál a szex nem kétirányú/kétoldalú dolog? Ezt valahogy erősen kétlem...

Ja és ha már az ember úgy dönt, hogy blogot indít, akkor legyen már benne legalább annyi alaposság, hogy kijavítja az "a külsőségeken azonban egészségtelen mértékű hangsúly fekszik, mintsem kellene." jellegű borzalmakat....

bani88 2019.07.31. 10:59:12

Nos... tesztoszteron kúra után leesik a libidó, pár hétig eltart amíg helyre nem jön a saját teszto termelés... vagy folyamatosan koxoltatod, és akkor rongyosra csinál napi 2-3x, vagy megvárod amíg helyre jön...
Nem tápkiegtől nem áll fel, hanem valamilyen tesztoszteron származék alkalmazása után...

Mérnork 2019.07.31. 11:47:35

@bani88:
"Nem tápkiegtől nem áll fel, hanem valamilyen tesztoszteron származék alkalmazása után.."
Valahol olvastam, hogy egy komoly szintű testépítő, hamarabb ismeri be magáról, hogy buzi, mint azt hogy igazából szteroidoktól lett olyan minőségű és tömegű izomzata. ;-))) Mivel onnantól bukta a tápkieg gyártók zsíros szponzori szerződéseit.

acycloren 2019.07.31. 11:47:40

@CoolKoon: Nekem heteroként meg se fordul a fejemben, hogy farba rakassam magam egy férfival, ha buz! lennék, akkor mai hetero fejemmel örülnék, hogy én üríthetek és nem belém ürítenek. Persze ez a hetero gondolkodás. Egy búza biztos máshogy viszonyul ehhez. De azt mondani, hogy szex nincs, mert nem áll fel a partnernek, az túlzás. Szex lehet, csak a partner a passzív fél.

@Az apokalipszis lovasa: Én is csak heteróként tudok ebbe belegondolni. Nekem kifejezetten nem vonzó eshetőség, hogy az ágyban egy kigyúrt, ágaskodó péniszű férfi várjon és farba akarjon toszni. Persze bhuziknál ez biztos máshogy van.

bani88 2019.07.31. 11:52:25

@Mérnork: pontosan így van.
Ebből (is) élnek.

mbazs 2019.07.31. 13:53:34

@acycloren: Nem nagyon értem, ha heteró vagy, akkor mit agyalsz ilyesmin. Mintha én azon agyalnék, hogy a holdraszálláskor mit csináltam volna Neil Armstrong helyett.

acycloren 2019.07.31. 16:19:05

@mbazs: Csak azon agyalok, hogy a posztoló min agyal. Ő simán kielégülhetne a partnerével, az meg a partnere baja, ha nem akar álló cerkát, hanem helyette koxol.
Heteroként ahhoz tudnám ezt hasonlítani, amikor egy nő rám mászik, de neki a szex nem nyújt kielégülést, mert kitudja miért, klimaxol, fogamzásgátlótól szárad, fáradt, stresszes, akármi, de nekem jót akar meg szeret is, vonzódik hozzám, velem akar lenni. Akkor azért én megdugom őt, ha nagyon akarja.

acycloren 2019.07.31. 16:19:11

@mbazs: Nyugodtan agyalhatsz azon, hogy mit csináltál volna a Holdon. Ettől nem leszel űrhajós. Én meg csodálkozhatok azon, hogy egy homo miért nem akar meghágni egy másikat. Ettől nem leszek homo.

kvadrillio 2019.07.31. 17:38:10

ez...itt....egybként....EGY PORNÓ-OLDAL ????? ! :o)))))))))))))

MERAKKOOOO ÍRJÁK KI, HOGY INDEX-PORNÓ.OLDAL !!!

mézescsók 2019.07.31. 18:01:08

Homóknál nincs olyan, hogy férfi- vagy női szerep? Nem mintha nem lehetne átlépni ezen a problémán...

CoolKoon 2019.07.31. 18:29:42

@Mérnork: "egy komoly szintű testépítő, hamarabb ismeri be magáról, hogy buzi, mint azt hogy igazából szteroidoktól lett olyan minőségű és tömegű izomzata." - De itt szerintem nem nyilvános beismerésről volt szó, hanem arról, hogy a saját (több mint alkalmi) partnere előtt elhallgatta a dolgot. Amúgy meg a másfél év tényleg elég húzós, valamit vsz. nagyon rosszul csinált a srác (tippem szerint jó nagy marha amúgy, mert olyasmibe kezdett bele vsz. egyes egyedül, amiről halványlila gőze sincs, és ami helytelen alkalmazás esetén elég súlyos szövődményekkel járhat, de hát végül is csak magának árt vele).

Morc75 2019.07.31. 19:44:55

@acycloren: Az, hogy nem áll fel, az önmagában még valóban nem feltétlenül gond, de libidó azért kell. A passzív partnernek is kívánnia kell a szexet (és rendesen elő is kell hozzá készülnie), különben nem működik.

zoll78 2019.07.31. 19:54:11

Megkérdeztem volna hogy a szádal mi van ha az is fáradt megkérem a kezét oszt cső.

CoolKoon 2019.07.31. 21:18:51

@acycloren: "egy nő rám mászik, de neki a szex nem nyújt kielégülést" - De ilyen nőnél sincs! Ha mégis, azt kényszerből (bizonyítási kényszerből, elvárásból stb.) csinálja, ergo nem őszinte. És miért lenne ez másképp egy férfinél? Különben is, a lényeg benne van a posztban is: "nulla a libidóm, nem kívánom a szex semmilyen formáját". Na most ha az ember nem pszichopata, akkor NEM erőlteti a szexet, ha a másik fél nem akarja/nem kívánja (nemi irányultságától függetlenül!). Vagy szerinted a melegeknél ez úgy működik, hogy az egyik betolja a cerkáját a másikba, függetlenül attól, hogy a másik mit gondol róla, illetve hogy szeretné-e vagy sem? Mert szerintem nagyon nem.

CoolKoon 2019.07.31. 21:19:06

@kvadrillio: De nem írják ki, mert gyíkemberek és különben is, arra gyúrnak, hogy még jobban megzápuljon az agyad.
süti beállítások módosítása